Mit imádok a pornóban?

Mit imádok a pornóban?

Leszokás közben valószínűleg esztelenség ilyesmiről agyalni... De úgy gondolom, hogy minden függőnek ki kell tudnia mondani, hogy mit szeret az általa választott szerben. Hogy miért? Azért, hogy közelebb kerüljön annak a kérdésnek a megválaszolásához, hogy miért rabja a cuccnak. Hogy miért pont azt a tolja, amit? Hogy mit ad neki a szer? Hogy miről mond le az absztinenciával? Ezeknek a kérdéseknek a minél pontosabb megválaszolása jobb önismerethez, tudatosabb és biztosabb leszokáshoz vezethet.

Az általad választott cucc egy kirakósdarab, ami egy belőled hiányzó szelet helyére illik be tökéletesen. Ezt a lyukat látszólag csak a szer tudja betömni, orvosolni. Valójában viszont gyakran maga a cucc is gerjeszti, sőt növeli a benned tátongó, betöltésre váró űrt. Egy idő után, mikor kialakult a függőséged, a szer már nem pótlék, hanem szükséglet. Létszükséglet. Időnként, tiszta pillanataidban, lehet, hogy te is rájössz, valójában nem ad meg semmit abból, aminek híján vagy. Csupán látszatmegoldás. Maximum egy olyan hiányt pótol benned, amit maga hozott létre.

Ha a leszokás mellett döntesz, hirtelen eltűnik belőled a szer által képviselt puzzle-darab, éktelenkedő lyukat hagyva maga után.  Meg kell tudnod ítélni, hogy ez a lyuk mekkora, betölthető-e és ha igen, akkor mivel. Ha nem keresel választ ezekre a kérdésekre, akkor a leszokásod biztos kudarcra van ítélve.

Szóval, a sok szerválasztásommal kapcsolatos kérdés közül arra keresem itt a választ, hogy mit szeretek annyira a pornóban. Na lássuk csak: 

1. Izgalmas. Pornóra masztizáskor úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, akit ingyen jeggyel beengedtek a vidámparkba. Bármit megkaphatok. Már a pornóoldal megnyitásakor elönt az adrenalin. Szinte remegek, fent van a pulzusom, mohón vetem rá magam a cuccra. Amint kezemben van a cerka és elindul az első videó, elkezdődik az utazás a világ legizgalmasabb hullámvasútján. Én irányítok, birtoklom a vágyaim kielégítéséhez kellő minden eszközt. Sokszor megfogalmazódott már bennem, hogy a pornónál jobban és huzamosabban még sosem kötött le semmi az életben. Ez kínos, de igaz.

2. Boldoggá tesz. Egy jó kis pornós maszti segítségével bármikor boldoggá tehetem magam. Egyszerűen, gyorsan, megbízhatóan. Amit cuccozás közben átélek, az egy elnyújtott, végletekig felfokozott kényeztetés, mely egy elementáris dopaminrobbanással ér véget. Mintha elektrosokkolnának, csak áram helyett gyönyör és kéj járja át a tested. A mindennapokban hogyan kaphatsz ennyi örömet, ilyen hatékonyan?

3. Egy felnőtt oldalon bármit megkaphatok. A mai pornóoldalak alkalmasak arra, hogy a lehető legspecifikusabb vágyaidat is kiélhesd a képernyő segítségével. Bármilyen nőt (nem csak nőt), bármilyen körítéssel, bármilyen pózban, bárhogy, bármikor „megkaphatsz”. Olyan mennyiségben és addig, amíg csak szeretnéd. Hát nem király?!

4. Levezeti a feszültséget. Az a meleg nyugalom, kellemes fáradtság, ködös kábaság, szorongásoktól mentes, üres tudat, amit egy tisztességes cuccozás után megkapok, nem terem minden bokorban, még ha csak rövid ideig tart is. Lelazít és segít elaludni. Kisajtolja belőlem a levezetetlen szexuális és egyéb energiákat. Bármi miatt vagyok is feszült, a pornó átmenetileg feledteti, érzéki gyönyörökkel leplezi azt.

5. Partnerpótlék. Mire egy nővel eljutsz az akcióig, az rengeteg idő és energia ahhoz képest, hogy egy pornós maszti során milyen gyorsan és intenzíven éred el az orgazmust. Egy hús-vér nővel való erotikus együttlét során nem feltétlenül kapod meg azt, amit a kedvenc oldalad segítségével. A valós kapcsolatokban hosszú folyamat, mire a felek megismerik, mi is esik a legjobban a másiknak. Viszont miközben ütöm magam, csak én létezek és a vágyaim, semmire és senkire nem kel odafigyelnem. Pornónézés közben megállíthatatlan, kanos alfahímnek érzem magam, aki mindenkitől, mindenre igent kap, és akinek lehetősége van az összes szexuális vágyát kiélni.

Hát röviden ezek lennének azok a tényezők, amik miatt eddig olyan állhatatosan kitartottam a pornófogyasztás mellett. Csupán ennyiről kell lemondanom az absztinenciával...